Ποιες ομάδες έκαναν τελικά πρόταση στον Γκροσίτσκι που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό

Ο εκπρόσωπος του εξτρέμ της Γουέστ Μπρομ, Καμίλ Γκροσίτσκι, ο οποίος είχε προτείνει τον πελάτη του στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ποιες ομάδες κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον Πολωνό.

Ποιες ομάδες έκαναν τελικά πρόταση στον Γκροσίτσκι που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο του Καμίλ Γκροσίτσκι, Σεμπάστιαν Σταζέφσκι σχετικά με όλα όσα συνέβησαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πολωνός εξτρέμ δεν υπολογίζεται από την Γουέστ Μπρομ, με την αγγλική ομάδα πάντως ακόμη να μην έχει καταφέρει να τον παραχωρήσει.

Υπάρχουν βέβαια ορισμένες αγορές ανοικτές (π.χ. Ελβετία, Ρωσία, Αυστρία, Πολωνία) και ελπίζει η Γουέστ Μπρομ ότι θα καταφέρει τελικά να τον πουλήσει.

Ο Σταζέφσκι λοιπόν αποκάλυψε τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν με κάθε επισημότητα για τον πελάτη του και μέσα σε αυτές δεν ήταν ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχτηκε. Στους Πειραιώτες είχε προταθεί ο Γκροσίτσκι, αλλά τελικά ποτέ δεν δέχτηκε προσφορά από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Είχε προσφορές από τρεις χώρες και τις απέρριψε όλες. Συγκεκριμένα είχε από την Τουρκία, την Γερμανία και την Αγγλία. Από την Τουρκία ενδιαφέρθηκε η Αλάνιασπορ και η Τράμπζονσπορ. Από την Γερμανία τον ήθελε η Σάλκε. Από την Αγγλία δεχτήκαμε την πιο σοβαρή προσφορά και ήταν της Νότιγχαμ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν ήθελε να πάει σε καμία από αυτές τις ομάδες», είπε ο ατζέντης του Γκροσίτσκι και κατέληξε: «Ξέραμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την γαλλική Ντιζόν, αλλά τελικά δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μας επίσημη πρόταση».

Τις τελευταίες ώρες ο Γκροσίτσκι είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λέγκια Βαρσοβίας και εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, από το να μείνει ανενεργός έως το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην πατρίδα του.