Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ προπονήθηκε και παίζει στο Περιστέρι

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε την τενοντίτιδα που αντιμετώπιζε στο γόνατό του, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και θα αγωνιστεί το Σάββατο (6/2, 19.30) κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ προπονήθηκε και παίζει στο Περιστέρι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Λάζλο Μπόλονι μετράει επιστροφές.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (6/2, 19.30), με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει τον Μπαρτ Σένκεφελντ να προπονείται κανονικά.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ έκανε αποφόρτιση χθες, λόγω μιας τενοντίτιδας στο γόνατο. Ωστόσο σήμερα επανήλθε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ έκαναν θεραπεία. Το πρόγραμμα προπόνησης συμπεριελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα.

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου οτι ο Γενί Ενγκμπακοτό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα βρεθεί στην αποστολή του ματς του Σαββάτου, ενώ όπως όλα δείχνουν και ο Γιουνούς Σανκαρέ θα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς.

Οι «πράσινοι» αύριο αναμένεται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, όποτε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.