Τσιφτσής: «Θα το παλέψουμε με τον Άρη» (pics, vid)

Ο Αντώνης Τσιφτσής ψηφίστηκε από τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης, ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της ομάδας στον νικηφόρο εντός αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Τι είπε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων για τον αυριανό (4/2) επαναληπτικό με τους «κίτρινους».

Τσιφτσής: «Θα το παλέψουμε με τον Άρη» (pics, vid)

Ο Αντώνης Τσιφτσής αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Άρη για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το βραβείο συνδυάστηκε με μία τεράστια νίκη επί του Άρη και προχωράμε.

Έχουμε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε και τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Βέβαια έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί και ο Άρης έχασε από εμάς το Σάββατο και αυτό τους πείραξε. Θα θέλουν να μας κερδίσουν. Εμείς θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε» τόνισε ο Αντώνης Τσιφτσής.

Να σημειώσουμε πως όλα τα τεστ κορονοϊού στον Αστέρα Τρίπολης είναι αρνητικά και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ιό ενόψει του αγώνα με τον Άρη που είναι προγραμματισμένος για αύριο (4/2) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Αντώνη Τσιφτσή, καθώς και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης με την πλακέτα από την επιχείρηση Badounas Jewelry.