ΟΦΗ: Χάνει τον Βούρο για δυο μήνες!

Ο Πραξιτέλης Βούρος ξανά εκτός! Ο 26χρονος αμυντικός του ΟΦΗ θα λείψει για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες λόγω θλάσης στον προσαγωγό. Είχε τραυματιστεί και τον Οκτώβριο.

ΟΦΗ: Χάνει τον Βούρο για δυο μήνες!

Τον Απρίλιο θα ξαναδούμε τον Πραξιτέλη Βούρο με τη φανέλα του ΟΦΗ! Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου, για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν τίθεται νοκ άουτ λόγω θλάσης.

Μάλιστα αυτή τη φορά ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός αφού θα μείνει 6-8 εβδομάδες εκτός δράσης. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, όπως η μαγνητική έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Ο Βούρος τον Οκτώβριο είχε υποστεί θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο και είχε μείνει τότε εκτός για περίπου δυο εβδομάδες.

Σίγουρα ακόμη μια σημαντική απουσία για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή την περίοδο επέστρεψαν από σοβαρούς τραυματισμούς (χιαστό) και οι Τσιλιανίδης, Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα, ο Ντε Γκουζμάν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο Ντε Γκουζμάν ένιωσε το πόδι του...βαρύ και για αυτό έμεινε εκτός.

Θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Τετάρτης και θα φανεί εάν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο για το Κύπελλο που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Ο Βαγιέμπα Σακόρ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε και ο Ρικάρντο Βαζ.