Μπράντονιτς: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Μπράντονιτς: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και εμφανίστηκε ευγνώμων στους «ασπρόμαυρους» για την ευκαιρία που του έδωσαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ στο κανάλι της ΠΑΕ: «Είμαι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Αγωνίζομαι ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης μπορώ να παίξω ως δεξιός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω οι οπαδοί μας να τα δουν όλα αυτά στο γήπεδο.

Είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Περιμένω με χαρά να συναντήσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες. Θέλω να δώσω στους οπαδούς μας λόγους για να πανηγυρίζουν. Ελπίζω να τους έχουμε σύντομα μαζί μας στο γήπεδο».