Κάναντι για Μπρούνο: «Προσπάθησα να τον φέρω πίσω στον Ατρόμητο»

Ο Νταμίρ Κάναντι φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μπρούνο στον Άρη

Κάναντι για Μπρούνο: «Προσπάθησα να τον φέρω πίσω στον Ατρόμητο»

Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» ήταν ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής μίλησε αρχικά για την εικόνα της ομάδας του ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεταγραφική κίνηση του Άρη με τον Μπρούνο, τονίζοντας πως μίλησε με τον Βραζιλιάνο θέλοντας να τον φέρει ξανά στο Περιστέρι.

Για την εικόνα του Ατρόμητου: «Είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς να βρεθούμε στα πλέι οφ. Έχουμε βελτιωθούμε σε μεγάλο βαθμό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε στο τέλος στα πλέι οφ. Το βασικό που αλλάξαμε ήταν η νοοτροπία μας και βελτιώσαμε την επίθεσή μας και μετά τα Χριστούγεννα παρουσιάζουμε μια πολύ καλή εικόνα. Ο Αστέρας, ο Βόλος, αλλά και ΟΦΗ είναι αντίπαλοί μας για μία θέση τα πλέι οφ. Πλέον, κοιτάμε τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και μετά το ματς Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Για τον Μπρούνο: «Είμαι ο πρώτος που τον έφεραν στην Ελλάδα, τον ήξερα άλλωστε από την Αυστρία. Είχα δει τότε έναν πολύ καλό παίκτη, τεχνίτη που μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Στον Ατρόμητο τον είχαμε 8άρι και στον Ολυμπιακό τον είδαμε και δεξί μπακ. Έχει γρήγορα αντανακλαστικά και προσαρμοστικότητα. Ο Μπρούνο μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα σε κλειστούς χώρους. Προσπάθησα πάρα πολύ να τον φέρω πίσω στον Ατρόμητο και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτός επέλεξε τον Άρη γιατί είναι μεγαλύτερο κλαμπ από εμάς και θα πάρει περισσότερα χρήματα. Θα ταιριάξει με τους υπόλοιπους μέσους του Άρη

Για την αποχώρηση του Σπανού: « Δεν μίλησα με τον κ. Σπανό και το διάβασα ως είδηση από τα σίτε. Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό και νομίζω έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Μπρούνο να μην επιστρέψει στον Ατρόμητο και να πάρει μεταγραφή στον Άρη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας