Eπίσημο: Από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο ο Εμιλιάνο Μπουλάρι

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στον Ατρόμητο.

Eπίσημο: Από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο ο Εμιλιάνο Μπουλάρι

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον Ατρόμητο μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Εμιλιάνο Μπουλάρι με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο επιθετικός που κατέχει Ελληνική και Αλβανική υπηκοότητα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25. Ο Μπουλάρι γεννήθηκε στη Νάξο στις 6.04.2001.

Ο Εμιλιάνο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα κάτι που απέδειξε με τις συμμετοχές του στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού. Ο Μπουλάρι είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών Αλβανίας ενώ έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές και με τις μικρότερες ομάδες της χώρας του(Ελπίδων, Νέων). Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε Euro U21 στο ντεμπούτο του μόλις σε ηλικία 17 ετών.

Ο Μπουλάρι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2μιση χρόνων. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μπουλάρι: «Έτοιμος να παλέψω...»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα. Γνωρίζω ότι ο κ. Κάναντι δεν φοβάται να εμπιστευτεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ομάδα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας και να παλέψω για μια θέση στην ομάδα. Ο κόσμος της ομάδας θέλω να ξέρει ότι σε πρώτο πλάνο βάζω πάντα τους στόχους της ομάδας και μετά τους προσωπικούς μου».