Άρης: Έδωσε δανεικούς τους Λόπεθ, Αντέμ και Χατζηπιρπιρίδη

Τρεις παίκτες του Άρη παραχωρήθηκαν δανεικοί είτε γιατί περίσσευαν στο ρόστερ είτε για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο λόγος για τους Κρίστιαν Λόπεθ, Αλί Αντέμ και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη.

Άρης: Έδωσε δανεικούς τους Λόπεθ, Αντέμ και Χατζηπιρπιρίδη

Δανεικό στην ισπανική Καρταχένα για έξι μήνες έδωσε σήμερα (1/2) ο Άρης τον Κρίστιαν Λόπεθ. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της μακεδονικής ΠΑΕ που τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι.

Όταν μάλιστα αποκτήθηκε προ ημερών και ο Κώστας Μήτρογλου για να βρει ο προπονητής Άκης Μάντζιος λύση στο έντονο πρόβλημα σκοραρίσματος που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα του, τα πράγματα είχαν ήδη πάρει τον δρόμο τους για τον Ίβηρα φορ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Λόπεθ αγωνίστηκε με την κίτρινη φανέλα σε 18 παιχνίδια και πέτυχε μόλις 1 γκολ, στην εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Λαμίας.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (1/2) τον δρόμο του δανεισμού που χάραξε ο Λόπεθ ακολούθησαν δύο ακόμα παίκτες του Άρη.

Ο 20χρονος Σκοπιανός μέσος Αλί Αντέμ, ο οποίος δεν είχε παίξει καθόλου με τους «κίτρινους» σε επίσημο αγώνα, επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τη Σκούπι για έναν χρόνο. Tην ίδια στιγμή και ο 19χρονος επιθετικός Κώστας Χατζηπιρπιρίδης θα κάνει το ταξίδι μέχρι την Κρήτη προκειμένου να γίνει κάτοικος Ιεράπετρας και να αγωνιστεί στον τοπικό ΟΦΙ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Άρης μάλιστα επισημοποίησε τον δανεισμό των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών με την παρακάτω ανακοίνωση την οποία εξέδωσε:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την παραχώρηση των Κρίστιαν Λόπεθ στην Καρταχένα (με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου), Αλί Αντέμ στη Σκούπι (με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο) και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη στον ΟΦ Ιεράπετρας (με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου)».