Παναθηναϊκός: Φεύγουν Μακέντα και Εμμανουηλίδης!

Δεν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό οι Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Για τον Ιταλό επιθετικό υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό ενώ ο νεαρός εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Παναθηναϊκός: Φεύγουν Μακέντα και Εμμανουηλίδης!

Αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι Μακέντα, Εμμανουηλίδης. Για τον Ιταλό επιθετικό υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, αφού αυτή τη φορά φαίνεται πως θα υπάρξει συμφωνία.

Όσον αφορά τον Εμμανουηλίδη, τα τυπικά απομένουν για τον δανεισμό του στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ολλανδική ομάδα, που είναι ενδέκατη στην Eredivisie. Θέλει τον 20χρονο επιθετικό και αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού μέχρι και το καλοκαίρι διατηρώντας οψιόν αγοράς. Μάλιστα, εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο Εμμανουηλίδης έχει μέχρι τώρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο επτά συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ και την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Πανιωνίου.

Για τον Ιταλικό επιθετικό του Παναθηναϊκού, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Θυμίζουμε πως προ ημερών υπήρξε ενδιαφέρον από Ισπανία και την ομάδα της Εσπανιόλ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Ιταλός επιθετικός να παίξει στην πατρίδα του. Το βέβαιο είναι πως εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.