Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λαμία.

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Δεν υπάρχει χέρι-πέναλτι του Μπαρτ Σένκεφελντ στο Παναθηναϊκός-Λαμία, σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα (1/2) ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς της 20ης αγωνιστικής

ΑΕΛ-Βόλος (Διαμαντόπουλος): «Σε μια επίθεση του Βόλου, ζητάνε χέρι, αλλά είναι κολλημένο στο σώμα. Στο 71’ ο βοηθός σήκωσε λάθος οφσάιντ σε μια επίθεση της ΑΕΛ. Στο 90’ σε επίθεση της ΑΕΛ ζητήθηκε ένα ακόμη χέρι, αλλά δεν υπήρχε παράβαση».

Αστέρας-Άρης (Φωτιάς): «Στο 72’ υπάρχει απώθηση παίκτη του Άρη από παίκτη του Αστέρα. Ήταν πέναλτι και απορώ πώς και ο διαιτητής, αλλά και το VAR δεν το είδαν. Άλλες δύο πτώσεις παικτών του Άρη στη συνέχεια, δεν συνιστούν παράβαση».

Παναθηναϊκός-Λαμία (Τζήλος): «Το χέρι του Σένκεφελντ στο τέλος είναι σε φυσιολογική θέση, άρα δεν υπάρχει πέναλτι. Δεν κάνει κάποια προσπάθεια για να σταματήσει την μπάλα. Όταν είσαι όρθιος, το χέρι που θα το έχεις;».

ΑΕΚ-ΟΦΗ (Ζαχαριάδης): «Ο Ζαχαριάδης δεν ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο. Αλλού χάρισε κάρτες, αλλού έδωσε υπερβολικές. Στο 18’ σε μια διεκδίκηση μεταξύ Γουές και Ανσαριφάρντ, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι στο έδαφος και σωστά δεν δίνεται κάτι. Σε μια διεκδίκηση του Διαμαντή με τον Σιμάνσκι, κακώς δόθηκε κίτρινη για θέατρο στον Πολωνό, παρότι δεν είναι πέναλτι. Στην πτώση του Σαρδινέρο, σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη στον Λάτσι».

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (Ευαγγέλου): «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο ματς αυτό».

ΠΑΣ-Ατρόμητος (Βάτσιος): «Το γήπεδο ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες για τους παίκτες, αλλά και τους διαιτητές. Στο 27’ σε μια επίθεση του Ατρομήτου, σωστά ο βοηθός αφήνει τη φάση να εξελιχθεί γιατί δεν υπάρχει οφσάιντ. Ακόμη κι αν υπήρχε, το VAR θα έδειχνε ότι καλυπτόταν».

Απόλλων-Ολυμπιακός (Σιδηρόπουλος): «Δεν υπήρχε καμία επίμαχη φάση, ήταν μια πολύ καλή διαιτησία».