Αστέρας Τρίπολης: Δάνεισε Αντζουλά στην Κοζέντσα

Ξανά στην Ιταλία ο Γιώργος Αντζουλάς. Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού της ομάδας, στην Κοζέντσα.

Αστέρας Τρίπολης: Δάνεισε Αντζουλά στην Κοζέντσα

Ο Γιώργος Αντζουλάς που δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοζέντσα.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην Ιταλία, με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να ανακοινώνει τον δανεισμό του στην Κοζέντσα που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Η Κοζέντσα διατηρεί και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι ο Αντζουλάς θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του και πάλι στην Ιταλία, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Φιορεντίνα, με την οποία κατέγραψε τη σεζόν 2018-19 35 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Φέτος με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μέτρησε μία συμμετοχή

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντζουλά στην ιταλική ομάδα, Cosenza. Ο Αντζουλάς παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και η Cosenza διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2021» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολη για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως ακραίος αμυντικός.