Παράσχος: «Πρόβλημα τα στημένα, δεχθήκαμε εύκολα γκολ» (vid)

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, επεσήμανε, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τις δυσκολίες που είχε η ομάδα του στις στατικές φάσεις κι ότι δέχθηκε εύκολα γκολ

Παράσχος: «Πρόβλημα τα στημένα, δεχθήκαμε εύκολα γκολ» (vid)

Δεν δυσκολεύθηκε να εντοπίσει τους λόγους της ήττας του Απόλλωνα Σμύρνης (μιας ακόμη στη Ριζούπολη...) ο Γιώργος Παράσχος μετά το 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καμάρας».

Ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε τις δυσκολίες των παικτών του ν' ανταποκριθούν στις στατικές φάσεις μ' αποτέλεσμα να δεχθούν όπως είπε «εύκολα» γκολ. από τους «ερυθρολεύκους».

«Είχαμε δυσκολίες στις στατικές φάσεις. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ από στατικές φάσεις και ένα τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ. Είχαμε καλή οργάνωση και θα δυσκολεύαμε τον Ολυμπιακό αν πηγαίναμε ισόπαλοι στο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια ποικιλία στο παιχνίδι του και είναι δυνατός στις στατικές φάσεις».

Συν τοις άλλοις επεσήμανε τις ελλείψεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», παρότι οι αντικαταταστάτες τους δεν υστέρησαν: «Είχαμε ελλείψεις, αλλά και τα παιδιά που τους αναπλήρωσαν πήγαν αρκετά καλά» ανέφερε σχετικά.