Χασάν: Πάει καιρός που έπαιξα 90 λεπτά... (vid)

Ο δις σκόρερ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ριζούπολης, επεσήμανε ότι είχε καιρό να βγάλει ολόκληρο αγώνα, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου

Χασάν: Πάει καιρός που έπαιξα 90 λεπτά... (vid)

Από τον πρώτο γύρο, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είχε να παίξει 90 λεπτά σ' αγώνα πρωταθλήματος ο Αχμέντ Χασάν.

Κι όπως και τότε (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», έτσι και στη Ριζούπολη, ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε δις.

Ερωτηθείς στο φινάλε της αναμέτρησης, στην κάμερα της NOVA για το αν πλέον αισθάνεται ότι στο 100% μετά την περιπέτεια της υγείας του, με τον κορονοϊό, ο Αφρικανός είπε:

«Το ελπίζω... Είμαι πολύ ικανοποιημένος που γύρισα. Ήταν πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έπαιξα 90 λεπτά. Παρότι οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και σκόραρα δύο φορές».

Ερωτηθείς αν αναφερομένος στις «συνθήκες» εννοούσε τον αγωνιστικό χώρο διευκρίνισε: «Όλοι μπορούσαν να δουν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ηταν δύσκολο να βάλουμε την μπάλα κάτω. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες για εμάς και δεν μπορούσαμε ένα κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Είμαστε μία ομάδα ποιοτική που της αρέσει να μπορεί να κυκλοφορεί καλά την μπάλα».

Τέλος στην επισήμανση για το ότι τα περισσότερα γκολ του έρχονται στο φινάλε τον αγώνων απάντησε: «Δεν είναι... επιλογή μου (γέλια). Είναι, απλά, κάτι που συμβαίνει. Εγώ πάντα προσπαθώ, αλλά συμβαίνει πάντα να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου».