Μαρτίνς: Δε γινόταν να παίξουμε καλύτερα σ' αυτό το γήπεδο! (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για σοβαρό παιχνίδι της ομάδας του και δήλωσε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των Χασάν κι Ανδρούτσου

Μαρτίνς: Δε γινόταν να παίξουμε καλύτερα σ' αυτό το γήπεδο! (vid)

Στο τρίτο... ημίχρονο της νίκης του Ολυμπιακού με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως η ομάδα του έκανε μια σοβαρή εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε την ικανοποίησή του τόσο για τον Χασάν, που σκόραρε δύο φορές, όσο και για τον Ανδρούτσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα NOVA:

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι σοβαρό, δεν γινόταν να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία και έβαλε γκολ, είναι μια δίκαιη νίκη για εμάς», υπογράμμισε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον Χασάν είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Χασάν. Ο Ελ Αραμπί είναι εξαιρετικός ωστόσο χρειάζεται ξεκούραση. Ο Χασάν βρέθηκε στη θέση να μας βοηθήσει επειδή ξεκουράζεται ο Ελ Αραμπί, αλλά και λόγω της ποιότητας του και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Όσο για τον Ανδρούτσο; «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση αυτή και βοηθάει σε άμυνα και επίθεση. Νιώθω πολύ καλά καθώς έχω πολλούς παίκτες και λύσεις για δεξιά».