Γκαρσία: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα» (vid)

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 5-0 για την 20ή αγωνιστική της Super League 1.

Γκαρσία: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα» (vid)

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο απόγευμα στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό καθώς κατέκτησε τη νίκη με 5-0 για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στην απόκτηση των νέων παικτών αλλά και στο ενδεχόμενο κάποιας άλλης μεταγραφής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Εμείς πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε μια κάποια νευρικότητα. Από την άλλη ο αντίπαλος όταν είχε την κατοχή, δεν έκανε κάποια ευκαιρία. Σίγουρα ανεβάσαμε τις στροφές μας στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος για την λειτουργεία της ομάδας, παίξανε όλοι καλά. Παραδείγματος χάρη ο Περέιρα. Είμαι ικανοποιημένος από όλη την ομάδα».

Για την αλλαγή του Αουγκούστο: «Θα έλεγα ότι ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: είχε κάρτα και ήταν επικίνδυνο αλλά ήταν και μια κίνηση τακτικής και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».

Για τους νέους παίκτες: «Από την στιγμή που είναι εδώ πάει να πει ότι έχουν την δυναμική για να βοηθήσουν την ομάδα αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. Υπάρχει ένα πλάνο για χρησιμοποίηση τους, προσπαθούμε να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για να τους έχουμε γρήγορα στην ομάδα. Εκτός αυτού προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ανταγωνιστική την ομάδα».

Για το αν γίνουν κι άλλες μεταγραφές: «Ποτέ δεν ξέρεις, πάντα υπάρχουν κινήσεις της τελευταίας στιγμής η αλήθειά είναι ότι εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και χρειαζόμαστε την υπομονή και να μην κάνουμε μεταγραφές μόνο για να λέμε. Πρέπει να ελαττώσουμε τις πιθανότητας λάθους στις κινήσεις μας».