Σίμος: «Καλύτερος ο αντίπαλος στις… λεπτομέρειες»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος ανέφερε πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πλέον η ομάδα του βρίσκεται στα δύσκολα.

Σίμος: «Καλύτερος ο αντίπαλος στις… λεπτομέρειες»

Απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Σίμος, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι βρίσκονται στα… δύσκολα και τώρα θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας και οι προσωπικότητες που διαθέτει.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες στο Ηράκλειο για την «Ένωση»

Αρχικά ο Έλληνας προπονητής είπε: «Καταρχήν θεωρώ ότι είμαστε για τα δύσκολα. Τότε φαίνονται οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες. Οι αριθμοί λένε ότι ήταν ένα παιχνίδι με ισοδύναμες ομάδες. Απλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες. Το ματς ήταν ισοδύναμο.

Από την πρώτη ημέρα που βρίσκομαι εδώ δουλεύω για το καλό της ομάδας και όλοι πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα. Είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο και όσο με πιστεύει η διοίκηση θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα».

Για τα πολλά προβλήματα: «Πιστεύω πολύ αυτή την ομάδα. Έχουμε βάλει δυσκολίες όλη τη χρονιά. Θέλω να κλείσω με αυτό. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και όσο είμαι εδώ θα προσπαθώ για το καλύτερο».