ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες στο Ηράκλειο για την «Ένωση» (highlights)

Μ' ένα γκολ ανά ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και μετά από δύο αγωνιστικές επανήλθε στα τρίποντα και στην 2η θέση.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες στο Ηράκλειο για την «Ένωση» (highlights)

Έπειτα από την ισοπαλία στην Τούμπα και την επώδυνη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΟΑΚΑ μεσοβδόμαδα, η ΑΕΚ επανέκαμψε νικώντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-0.

Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με ένα γκολ ανα ημίχρονο (του Σάκχοφ και του νεοεισλεθόντα Τάνκοβιτς) και ιθύνοντα νου τον Σιμάνσκι από τον οποίο ξεκίνησαν και τα δύο.

Παρά την απουσία των «τελειωμένων» Λιβάγια κι Ινσούα η ομάδα του Χιμένεθ αφενός εξουδετέρωσε τα ατού των Κρητικών αφετέρου, έχοντας το ματς στα μέτρα της, χτύπησε σε καίρια χρονικά σημεία.

Οι παίκτες του Σίμου είχαν την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης με σουτ του Στάικου που έβγαλε ο Αθανασιάδης αλλά για πέμπτο σερί ματς δεν βρήκαν δίχτυα παρά το ντεμπούτο του νεαποκτηθέντα Καστάινιος.

Έτσι μετρούν 4 σερί ήττες και έναν μόνο πόντο σ' αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ οι αντίπαλοι τους με το 7ο φετινό «διπλό» πέρασαν μόνοι δεύτεροι εκμεταλλευομένοι την Σαββατιάτικη ήττα του Άρη στην Τρίπολη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο.Φ.Η – ΑΕΚ -0-2

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης» (Ηράκλειο)

Σκόρερ: 43’ Σάκχοφ, 71’ Τάνκοβιτς

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: - Σιμάνσκι, Λάτσι, Γκαρσία.

Κόκκινες κάρτες:

Οι συνθέσεις

Ο.Φ.Η. (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Βούρος (λ.τρ. 59’ Γρίβας), Διαμάντης, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82’ Λυμπεράκης) – Μεγιάδο - Ουές,, Στάικος (69’ Ντε Γκουζμάν), Νέιρα, Στάρτζεον – Σαρδινέρο (82’ Καστάϊνιος).

AEK (Mανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης – Μπακάκης (λ.τρ. 74’ Σιμόες), Σβάρνας, Λάτσι (56’ Νεντελτσεάρου), Λόπες - Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ – Γκαρσία (74’ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (76’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα).