Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Σανκαρέ

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να αποτελέσει τη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού και θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Σανκαρέ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος είναι στην Αθήνα και σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προχώρησαν στις επαφές με τον παίκτη καταλήγοντας σε προφορική συμφωνία.

Mε τη φανέλα της βουλγαρικής ομάδας ο Σανκαρέ έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, ενώ τη φετινή χρονιά μέτρησε 12 εμφανίσεις και σκόραρε τρεις φορές (22 συνολικά αγώνες με την βουλγαρική ομάδα).

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος χαφ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία δόθηκε δανεικός στη Ρεμς και κατόπιν στη Ντιζόν, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2011 έναντι 500 χιλ. ευρώ και αφού προηγουμένως είχε 14 συμμετοχές με την εθνική ελπίδων της Γαλλίας (U21).

Στη συνέχεια η γαλλική Ντιζόν το καλοκαίρι του 2013 τον έδωσε έναντι του ποσού των 700.000 ευρώ στην Γκινγκάμπ. Από εκεί τρία χρόνια αργότερα έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στην Λιλ. Το Ιανουάριο του 2017 η Λιλ τον πούλησε έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ στην Μπορντό.

Τον Ιανουάριο του 2019 έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο παίκτης αναμένεται να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, εφόσον ολοκληρωθούν ο τελικές επαφές για τη σύναψη των συμβολαίων και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.