Η συνήθης τακτική του Μαρτίνς παραμονή αγώνων του Ολυμπιακού

Δεν αλλάζει τακτική ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το έχει καθιερώσει πλέον παραμονή των αγώνων του Ολυμπιακού να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του. Το ίδιο έπραξε και ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (31/1, 19.30).

Η συνήθης τακτική του Μαρτίνς παραμονή αγώνων του Ολυμπιακού

Την τελευταία στιγμή θα πληροφορηθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (31/1, 19.30). Όπως συμβαίνει συνήθως δηλαδή το τελευταίο διάστημα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Κάτι το γεγονός ότι δεν έχει πολύ χρόνο να προετοιμάσει ένα ματς λόγω των αγώνων ανά τρεις-τέσσερις μέρες, κάτι η αποφόρτιση των περισσότερων βασικών στις προπονήσεις, κάτι και η απόφαση του Μαρτίνς να μην αποκαλύπτει πολλά πράγματα, έχουν φτάσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε ένα σημείο να μην ξέρουν αν θα ξεκινήσουν ή θα κάτσουν στον πάγκο στα παιχνίδια.

Βέβαια, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν βγαίνουν (δικαιολογημένα) ούτε με αίτηση, όπως είναι π.χ. ο Σεμέδο, ο Μπρούμα, ο Εμβιλά, ο Καμαρά ή ο Ελ Αραμπί.

Και πάλι όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους δούμε όλους αυτούς στην Ριζούπολη. Για παράδειγμα υπάρχει μία σκέψη να πάρει κάποιες ανάσες ο Εμβιλά. Θα φανεί ωστόσο στην ανακοίνωση της ενδεκάδας, αν όντως το έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς όπως φημολογήθηκε μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να επαναφέρει το 4-2-3-1 και να μην διατηρήσει το 4-3-3. Ίσως κάπου εκεί «κολλάει» τα περί ροτέισον στα χαφ με τον Εμβιλά στον πάγκο.

Ο Ανδρούτσος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και μένει να φανεί ποιον θα προτιμήσει ο Μαρτίνς για τα αριστερά, με τον Ρέαμπτσιουκ να μην δείχνει καθόλου κουρασμένος και τον Χολέμπας να περιμένει την ευκαιρία του. Κατά τ’ άλλα ο Φορτούνης έχει το σαφέστατο προβάδισμα για να ξεκινήσει έναντι του Βαλμπουενά.

Υπομονή όμως... Γύρω στις 17.30 της Κυριακής (31/1) θα γνωρίζουμε τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς.