Μπόλονι: «Από ένα σημείο και πέρα παίξαμε... φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο» (vid)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία έκανε λόγο για... φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο από την πλευρά της ομάδας του. Τι είπε για τις μεταγραφές και η σύγκριση με την εποχή που ήταν στον ΠΑΟΚ!

Μπόλονι: «Από ένα σημείο και πέρα παίξαμε... φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA:

«Δύσκολος αγώνας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μας μπλόκαραν πολύ καλά οι αντίπαλοι. Η Λαμία δεν μας άφησε ελεύθερους χώρους, αλλά και εμείς δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Από ένα σημείο και μετά παίξαμε πολύ… φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο.

Είναι βέβαιο ότι μπορούμε και καλύτερα. Είδα κάποια αρνητικά πράγματα αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτά.

Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0: Το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε για τη Λαμία (vid)

Ασφαλώς πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι, πιο δημιουργικοί ειδικά στα τελειώματα. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε ακόμη και να χάσουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τέτοια αποτελέσματα αν και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Ίσως χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση. Συνεχίζουμε και είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια το νέο έτος, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Το κακό είναι ότι δεν δημιουργούμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα».

Παναθηναϊκός- Λαμία 0-0: «Μπλόκαρε» κι έχασε ευκαιρία!

Αναφορικά τέλος με τα μεταγραφικά της ομάδας είπε: «Έχω κάποιες ειδήσεις αλλά θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Ας μην περιμένουμε μεγάλα ονόματα.

Στο παρελθόν είχα την μεγάλη τιμή να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ. Τότε, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι διοικούντες μου έδωσαν συγχαρητήρια που πουλήσαμε τους τρεις καλύτερους παίκτες μας. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε αυτό το επίπεδο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας