Γρηγορίου: «Παίζαμε ουσιαστικά με δέκα παίκτες...» (vid)

Την ικανοποίησή του για τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Γρηγορίου: «Παίζαμε ουσιαστικά με δέκα παίκτες...» (vid)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι πραγματικά αυτά τα παιδιά δεν έχω λόγια για να τα περιγράψω επειδή έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες. Παίξαμε έναν αγώνα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με τον Παναιτωλικό, ακολούθησε ένα αντίστοιχο με τον Απόλλωνα, κάναμε το απαραίτητο rotation για να ανταποκριθούν και το έκαναν αλλά αυτό που φοβόμουν έγινε με τους τραυματισμούς των παιδιών. Παίζαμε ουσιαστικά με δέκα παίκτες στο τέλος με τον Τζανδάρη να παίζει με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πολύτιμος βαθμό και ψυχολογικά αλλά και σα βαθμός που αφορά τη βαθμολογική μας θέση».

Για το αν βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα ζήτησε το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του: «Μας έλειψε το να βγάλουμε καλές μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση, γιατί αυτό ήταν το πλάνο μας, να πιέσουμε στους χώρους, ειδικά στον άξονα γνωρίζοντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν τέλεια. Θέλαμε ένα γκολ για το κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε, το περιμέναμε παίζοντας στην έδρα του ο Εμπασί έβγαλε δύσκολες στιγμές».

Για το πόσο τον ικανοποιεί το ότι για ένα ακόμη ματς κράτησε η ομάδα του το μηδέν: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με το 0-0, δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό».