Παναθηναϊκός- Λαμία 0-0: «Μπλόκαρε» κι έχασε ευκαιρία! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός «στραβοπάτησε» στη Λεωφόρο μένοντας στο 0-0 με τη Λαμία κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Ήρωας για την ομάδα της Φθιώτιδας ο Επασί

 

Παναθηναϊκός- Λαμία 0-0: «Μπλόκαρε» κι έχασε ευκαιρία! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σπάσει το… τείχος της Λαμίας, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 στη Λεωφόρο και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα του Άρη στην Τρίπολη από στον Αστέρα.

Οι «πράσινοι» μετρούσαν πέντε συνεχόμενες νίκες και απόψε κόντρα στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν το σερί τους.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία ήταν «οχυρωμένη» στην άμυνά της και κυρίως στον άξονα καταφέρνοντας να «εγκλωβίσει» στον Βιγιαφάνιες.

Οι «πράσινοι» είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, ήταν αργοί και προβλέψιμοι με αποτέλεσμα η Λαμία να εξουδετερώνει εύκολα τις επιθέσεις.

Μόνο που δεν κρατούσε τη μπάλα και αδυνατούσε να οργανώσει επικίνδυνες αντεπιθέσεις, ώστε να γίνει απειλητική απέναντι στον Διούδη.

Αναιμικές ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό, φουλ άμυνα για τη Λαμία και το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν το πιο δίκαιο.

Ο Μπόλονι έκανε την ομάδα του πιο επιθετική βγάζοντας τους Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη, Καμπετσή, Βιγιαφάνιες και πέρασε τους Εμμανουηλίδη, Χατζηγιοβάννη, Καρλίτος, Μακέντα, αλλά ο Επασί με τον Αντέτζο ήταν εκεί για να αποκρούουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων!

Η Λαμία κρατούσε ηρωικά έχοντας σχεδόν όλους τους παίκτες της μπροστά από την περιοχή και προσπαθούσε με τον Ρόμανιτς να βγει στην κόντρα.

Τελικά η ομάδα της Φθιώτιδας άντεξε το «σφυροκόπημα», ενώ στο 91’ δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Σένκεφελντ μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από γύρισμα του Καραμάνου.


Μικρογραφία

Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Καρλίτος (72’), Μολό (80’) – Ρόμανιτς (94’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης- Χατζηθεοδεωρίδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ- Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (58’ Χατζηγιοβάνης) – Αϊτόρ (82’ Εμμανουηλίδης), Ιωαννίδης (58’ Καρλίτος), Καμπετσής (67’ Μακέντα)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί - Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς - Τζανδάρης, Μπιάρνασον - Ρόμανιτς, Βασιλακάκης (60’ Τιρόνε, λτ. 67’ Γκούγκα), Ντέλετιτς (60’ Προβυδάκης) – Αραμπούλι (λ.τ. 7’ Καραμάνος).