Ρέαμπτσιουκ: «Με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό, νιώθω πανέτοιμος!» (vid)

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό, τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ αλλά και αυτό της Κυριακής (31/1, 19.30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ρέαμπτσιουκ: «Με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό, νιώθω πανέτοιμος!» (vid)

Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, έκανε δηλώσεις για...

Τη διαφορά ανάμεσα στους αγώνες της Τούμπας και του Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Στο δεύτερο νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι, δείξαμε την ποιότητά μας, ελέγξαμε το ματς από την αρχή και γι' αυτό πήραμε τη νίκη».

Τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής του και αν έχει βρει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό: «Ναι. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εδώ, γιατί με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και με υποδέχθηκε με πάρα πολύ όμορφο τρόπο. Νιώθω πανέτοιμος και πολύ καλά προσαρμοσμένος, όμως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώνομαι συνεχώς».

Τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες και πώς πρέπει να τη διαχειριστεί: «Είναι πραγματικά σημαντική για μας η διαφορά. Σίγουρα έχει την αξία της, όμως ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι. Γι' αυτό δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι τη στιγμή που θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Το ματς με τον Απόλλωνα και πώς θα το προσεγγίσει ο Ολυμπιακός: «Η νοοτροπία μας είναι η ίδια σε κάθε αγώνα. Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα ματς για να τα κερδίσει. Γι' αυτό λοιπόν θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».