«Όχι» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Βέριπς

Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε η ΑΕΚ, από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην πρόταση της για δανεισμό του γκολκίπερ Βέριπς ως το τέλος της σεζόν, μ' οψιόν αγοράς του. Οι Άγγλοι αντιπρότειναν δανεισμό του ως τις 30/06 που η «Ένωση» απέρριψε

«Όχι» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Βέριπς

Δεν τα βρήκαν ΑΕΚ και Σέφιλντ Γιουνάιτ για τον Μίκαελ Βέριπς και η προοπτική απόκτησης τερματοφύλακα μάλλον παραπέμπεται για το καλοκαίρι, αφού τα χρονικά περιθώρια στένεψαν πολύ πλέον.

Πιο συγκεκριμένα οι «λεπίδες» απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της «Ένωσης» για δανεισμό του 24χρονου Ολλανδού γκολκίπερ με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και δέχτηκαν μόνο πεντάμηνο δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό το καθεστώς δεν ενδιέφερε την ΑΕΚ, αφού και τα νεώτερα από το «μέτωπο» του τραυματισμού του Τσιντώτα (που πυροδότησαν την αναζήτηση γκολκίπερ) ήταν καλά.

Ο Παντελής Νικολάου ενημέρωσε ότι το πρόβλημα του δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό μετά τις εξετάσεις που έκανε και χθες και ότι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις

Έτσι η ΑΕΚ απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό χωρίς να έχει τη δυνατότητα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι κι η υπόθεση αυτή έκλεισε όπως - ουσιαστικά - κι εκείνη της απόκτησης τερματοφύλακα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εν γένει.