Ο Μαρτίνς θα ... κόψει παίκτες πριν από το Ζέεφελντ

Ο μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών που βρίσκεται στο Ρέντη και τα «κοψίματα» που καλείται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς πριν το Ζέεφελντ.

Ο Μαρτίνς θα ... κόψει παίκτες πριν από το Ζέεφελντ

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει, τα μεταγραφικά «τρέχουν» και την ίδια ώρα ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν πως αυτό το θέμα μπορεί να είναι και το σημαντικότερο για την ομάδα. Από την άλλη στον Πειραιά ξέρουν ότι οι δυσκολίες είναι μεγάλες για να φύγουν παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα που η ομάδα προπονείται στο Ρέντη για ορισμένους είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου να περάσουν τις εξετάσεις και να ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ. Ήδη ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται στο προπονητήριο είναι αρκετά μεγάλος. Συγκεκριμένα στις προπονήσεις μετέχουν 24 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνουμε πλέον τον Σιώπη, αλλά και τον Κούτρη που κάνει ατομικό. Ο δεύτερος βέβαια μετράει κανονικά για το ρόστερ.

Ο συγκεκριμένος αριθμός θα μεγαλώσει κι άλλο το επόμενο διάστημα, αφού μη ξεχνάμε τις προσθήκες των Λάζαρου, Φετφατζίδη, Γκερέρο, αλλά και τις μεταγραφές. Πρόθεση του Μαρτίνς είναι να δουλέψει με πολύ μικρότερο αριθμό ποδοσφαιριστών και το αρχικό του πλάνο έκανε λόγο ότι τα πρώτα «κοψίματα» θα γίνουν πριν φύγει η ομάδα για το Ζέεφελντ.

Είναι μία δύσκολη διαδικασία για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν έχει διάθεση να πάει στην Αυστρία με πολλούς παίκτες που θα του δυσκολέψουν το έργο του. Η ιστορία δεν είναι καθόλου απλή για τον Ολυμπιακό διότι πέρα απ’ αυτούς που βρίσκονται στο Ρέντη υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν συμβόλαια και δεν υπολογίζονται. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις των Οτζίτζα και Ταχτσίδη.