ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο η αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (31/1, 17:15) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο η αποστολή με Παναιτωλικό

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις ταχύτητας κι αντίδρασης, rondo, ενώ στη συνέχεια η έμφαση δόθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ήταν 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την ΑΕΚ και τον άφησε εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι κι ο Σίντζι Καγκάβα για τον οποίο έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.