Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού: «Όχι μόνο δεν λύγισε ο Μαρινάκης, αλλά μεγάλωνε την ομάδα μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού με αφορμή την αθωωτική απόφαση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού: «Όχι μόνο δεν λύγισε ο Μαρινάκης, αλλά μεγάλωνε την ομάδα μας»

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αντί να λυγίσει, εκείνος συνεχώς ενίσχυε τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ομόφωνη αθωωτική απόφαση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, έκλεισε μια μακρά περίοδος όπου ο βασικός στόχος ήταν να πληγεί ο ηγέτης της ομάδας μας, εκ των κορυφαίων οικονομικών παραγόντων της Ελλάδας και φυσικά ο Ολυμπιακός.

Η απίστευτη σκευωρία εξαφανίστηκε με την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που δημιούργησαν αυτή την απίστευτη κατάσταση διασύροντας ανθρώπους και υπολήψεις.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού όχι μόνο δε λύγισε αυτά τα έξι χρόνια, αλλά αντιθέτως συνέχισε να μεγαλώνει την ομάδα μας με πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ, ευρωπαϊκές διακρίσεις, σπουδαίους παίκτες, οργάνωση, οικονομική ανάπτυξη. Όλα αυτά κόντρα σε όλους και σε όλα και απέναντι σε μια απίστευτη κατάσταση με… εξυγιαντές που το μόνο που κατάφεραν ήταν να δουν στις 28/1/2021 να καταρρέει η σκευωρία, με τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει 3-0 επί του ΠΑΟΚ και να έχει κλειδώσει το 46ο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο έχοντας 12, 14 και 15 βαθμούς… κελσίου διαφορά.

Αγαπημένε μας Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρε του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Θρύλου είναι πάντα δίπλα σου στον δρόμο για το ΠΕΜΠΤΟ ΑΣΤΕΡΙ στην τιμημένη και ποτισμένη με ιδρώτα και αίμα θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας