Στα ...μαλακά (σε πρώτη φάση) οι Ιμπραϊμοβιτς - Λουκάκου για τα «γαλλικά» τους!

Ο αθλητικός δικαστής επικύρωσε τις κίτρινες κάρτες που είχαν δει Ιμπραϊμοβιτς και Λουκάκου από τον διαιτητή του προημιτελικού του Ιταλικού Κυπέλλου, Ίντερ - Μίλαν κι η μία αγωνιστική τιμωρίας, που τους επιβλήθηκε, είναι γιατί ο Βέλγος συμπλήρωσε κάρτες κι ο Σουηδός αποβλήθηκε αργότερα σε ανύποπτη φάση...

Στα ...μαλακά (σε πρώτη φάση) οι Ιμπραϊμοβιτς - Λουκάκου για τα «γαλλικά» τους!

Ατιμώρητοι έμειναν, ουσιαστικά, οι Λουκακού - Ιμπραίμοβιτς, από τον Ιταλό αθλητικό δικαστή για τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν, στο φινάλε του πρώτου μέρους του προημιτελικού του Coppa Italia, μεταξύ Ίντερ - Μίλαν (2-1).

Κι αυτό παρότι τους επιβλήθηκε μια αγωνιστική τιμωρίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο επίμαχο 45ο λεπτό οι δύο τους αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Βαλέρι.

Εξαιτίας της οποία ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Γιουβέντους.

Από την άλλη ο Ιμπραίμοβιτς θα λείψει από τον επόμενο αγώνα του στη διοργάνωση (την επόμενη σεζόν...) γιατί στο ίδιο ματς αντίκρυσε και δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε (58').

Ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, αφού αναμένεται η έκθεση του διαιτητή Βαλέρι από τα πειθαρχικά όργανα της Ιταλικής Ομοσπονδίας - κι αν διαπιστωθεί πως υπερέβησαν τα εσκαμμένα- θα επιβληθεί πρόσθετη ποινή στους δύο επιθετικούς.