ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, καθαρές οι εξετάσεις του Τσιγκρίνσκι

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, εν αντιθέσει με τις εξετάσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που βγήκαν καθαρές.

ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, καθαρές οι εξετάσεις του Τσιγκρίνσκι

Θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία έδειξε η μαγνητική του Πέτρου Μάνταλου, ενώ καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Τσιντώτα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική απεικόνιση, η οποία ήταν «καθαρή». Στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε μαγνητική απεικόνιση υποβλήθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος, η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία. Ο Έλληνας άσος άρχισε πρόγραμμα θεραπείας. Όσον αφορά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Μάριο Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00».