ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν Καγκάβα και Κρέσπο

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Σίντζι Καγκάβα, ενώ το παρών έδωσε και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν Καγκάβα και Κρέσπο

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην οποία το παρών έδωσαν οι Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα», ενώ ο Ισπανός αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.01) περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής. Μετά από κάποιες ασκήσεις συναρμογής στο ξεκίνημα, ακολούθησαν μαθήματα αμυντικής τακτικής κι επιθετικής μετάβασης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του κι έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αλβανός στόπερ έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και περπάτημα στην πισίνα.

Το Σάββατο (30.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».