Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Σαββατιάτικο (30/1) αγώνα με την Λαμία. Η αποστολή των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αύριο (30/1) υποδέχεται τη Λαμία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Βέλεθ εκτίει τιμωρία λόγω συμπλήρωσης καρτών και δεν θα παίξει. όπως και ο Χουάνκαρ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης Τρίτης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Γυρίζουν βέβαια οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι δεν ήταν στο Βόλο και στην εκτός έδρας νίκη επί του ΝΠΣ.

Απών φυσικά και ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έκανε θεραπεία μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ατομικό και οι Σαβιέρ και Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Διούδης φυσικά θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης. Πούγγουρας και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Σάντσεθ. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες στην μεσαία γραμμή. Στην επίθεση οι Καμπετσής, Αϊτόρ (στα άκρα) και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.