Άρης: Με Μήτρογλου στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αποστολή και ο Κώστας Μήτρογλου.

Άρης: Με Μήτρογλου στην Τρίπολη

Με τον Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (29/1) και ο τεχνικός Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον 32χρονο επιθετικό που ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη από την ΠΑΕ Άρης.

Μάλιστα όχι μόνο είναι στην αποστολή αλλά δεν αποκλείεται στην αυριανή (30/1) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», να κάνει και ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας) για το αυριανό παιχνίδι (30/01) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».