Πιθανότατα έξω και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά περισσότερο για προληπτικούς λόγους αναμένεται να μείνει εκτός και από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (31/1, 19.30).

Πιθανότατα έξω και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαλμπουενά

Ο Βαλμπουενά δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή τέλος πάντων έναν τραυματισμό που να προκαλεί οποιαδήποτε ανησυχία στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ένιωσε πριν από τον ΠΑΟΚ κάποιες ενοχλήσεις και ο Μαρτίνς δίχως δεύτερη σκέψη έσπευσε να τον αποκλείσει την τελευταία στιγμή από την αποστολή.

Ήταν μία ενέργεια από πλευράς Πορτογάλου τεχνικού που είχε λογική. Μην ξεχνάμε ότι ο Γάλλος άσος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον προηγούμενο μήνα με μία θλάση. Κοντά στις 40 μέρες χρειάστηκαν για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Κατά συνέπεια, θέλει μία διαφορετικού τύπου διαχείριση από τώρα και στο εξής ο Βαλμπουενά, γιατί σε τρεις εβδομάδες ακολουθεί και το ματς με την Αϊντχόφεν, εκεί όπου είναι υπεραπαραίτητος!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα απουσιάσει και από το ματς της Κυριακής (31/1, 19.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Όχι επειδή δεν είναι σε θέση να παίξει, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό ο Μαρτίνς και να βάλει τον παίκτη σε κίνδυνο να ταλαιπωρήσει κι άλλο το πόδι του, μολονότι την Πέμπτη (28/1) ένιωθε πολύ καλύτερα.

Ο Βαλμπουενά από την πλευρά του φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει την Κυριακή (31/1), αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Μαρτίνς. Σύμφωνα με το πλάνο λοιπόν, εκτός κι αν αλλάξει κάτι θεαματικά στις επόμενες δύο προπονήσεις, ο Γάλλος θα πάρει τις ανάσες του με Απόλλωνα και με Παναιτωλικό για το Κύπελλο και θα ξαναπροσφέρει τις υπηρεσίες του με τον ΟΦΗ την παραπάνω εβδομάδα.