Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1: Μοιρασιά στο Αγρίνιο… (highlights)

Παναιτωλικός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο στο τελευταίο ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League . Αποτέλεσμα που δεν ...βόλεψε κανένα

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1: Μοιρασιά στο Αγρίνιο… (highlights)

Μια ανεπιθύμητη ισοπαλία ήταν το 1-1 μεταξύ Παναιτωλικού κι Ατρομήτου στο Αγρίνιο με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League αφού ελάχιστα εξυπηρετεί τις δύο ομάδες για την επίτευξη των στόχων τους.

Οι τρίτοι από το τέλος γηπεδούχοι – για τους οποίους ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «Χ», μετά από 4 σερί ήττες – δεν κατάφεραν ν’ απομακρυνθούν από Λαμία κι ΑΕΛ που έπονται ενώ ο Ατρόμητος (πρώτος πόντος μετά από 2 ήττες) δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην εξάδα.

Το ματς είχε πάθος, αλλά όχι ποιότητα ρυθμό και φάσεις μ’ αποτέλεσμα να κριθεί στις στιγμές.

Ο Μουνίθ μ’ υπέροχο αριστερό σουτ (54’) άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες του Κάναντι αλλά αντίκρυσε δύο κίτρινες σε ένα τέταρτο (50’’ και 65’) αφήνοντας την με 10, λόγω αποβολής.

Έτσι η ομάδα του Δέλλα - που δεν σκόραρε 5 αγωνιστικές - βρήκε το γκολ, με πέναλτι αλά Πανένκα, του Μπαρμπόσα (παρθενικό του γκολ με την ομάδα του Αγρινίου) αφού ο νεοεισελθών Γκαλβάο ανέτρεψε τον Αριγίμπι.
Παράβαση που καταλογίστηκε μέσω VAR.

Ως εκεί όμως κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού (Αγρίνιο)

Σκόρερ: 82’ (πεν.) Μπαρμπόσα – 54’ Μουνίθ.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: Αρσούρα (76’) - Γούτας (42’), Μουνίθ (50’), Γκαλβάο (81’).

Κόκκινες κάρτες: 65’ Μουνίθ

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραιαϊνός Δέλλας): Κνετ – Τζανακάκης (89’ Λιάβας), Κωνσταντόπουλος (73’ Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα (89’ Ντάλσιο) - Ταχάρ, Αρσούρα - Μάζουρεκ, (62’ Αζάντι) Μπαρμπόσα, Αριγίμπι - Ντίας,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς - Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς (76’ Γκαλβάο), Στρούγγης - Σάλομον, Γκάλο (90’ Ούμπιδες), Χαρίσης (76’ Νάτσος) - Μουνίθ, Μάτιτς (64’ Εντομβόνγκι), Αγκάγιεφ (64’ Ραμπέγιο).