ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Καγκάβα, επιστρέφει από τη Βραζιλία ο Ζαμπά

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Σίντζι Καγκάβα, ενώ ο Λέο Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε στη Βραζιλία

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Καγκάβα, επιστρέφει από τη Βραζιλία ο Ζαμπά

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ στέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στη σημερινή προπόνηση ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» ο Λεό Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που έκανε στη Βραζιλία κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ για Τζόλη: «Δεν είναι προς πώληση»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ήταν ένα ματς που είτε θα μπορούσε να βάλει και πάλι τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της κορυφής είτε να του δείξει πως πρέπει να κινηθεί για τη συνέχεια.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για comeback, αλλά η εικόνα της ομάδας δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο δημιουργίας ενός συνόλου με προοπτικές και μέλλον.

Σίγουρα, τα τελευταία λεπτά και τα δύο γκολ… λέρωσαν την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, όμως τα στοιχεία που ο Δικέφαλος παρουσίασε και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό μαρτυρούν την εξέλιξη και τις δυνατότητες.

Έτσι, παρά τη δεδομένη απογοήτευση, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δουλεύει χωρίς να χάνει το μυαλό ή τη συγκέντρωσή του. Για να γίνει καλύτερος, πιο δυνατός, με λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη διάρκεια.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει πλέον την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21. H δουλειά ξεκίνησε το πρώι της Πέμπτης (28.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι από αύριο Παρασκευή (29.01) θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ατομικό κι από αύριο ξεκινάει την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε τις θεραπείες του, ενώ ο Λέο Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που έκανε στη Βραζιλία κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή (29.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία».