Αποκάλυψη Μήτρογλου: «Είχα πάθει πλάκα στον τελικό Κυπέλλου στο Καυταντζόγλειο»

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον κόσμο των «κιτρίνων».

Αποκάλυψη Μήτρογλου: «Είχα πάθει πλάκα στον τελικό Κυπέλλου στο Καυταντζόγλειο»

Ο Κώστας Μήτρογλου ανακοινώθηκε από τον Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και φοράει τη φανέλα μίας ομάδας, η οποία του δίνει τη δυνατότητα ακόμα και το να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Συν τοις άλλοις μίλησε και για την εμπειρία του ως... αντίπαλος του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός στην κάμερα του «Aris TV»:

Για την μεταγραφή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη και πήγαν καλά τα πράγματα. Τώρα θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στο κλίμα, να βοηθήσω την ομάδα και όλα τα άλλα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια: «Σίγουρα με έχουν αλλάξει ποδοσφαιρικά, έχω μάθει πολλά πράγματα, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, με πολύ καλούς συμπαίκτες που ήταν στο τοπ επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που το έζησα αυτό».

Για το αν είναι κίνητρο η επιστροφή στην Εθνική: «Όταν με χρειαστεί η Εθνική εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος. Θα δείξει δεν αποφασίζω εγώ, οι προπονητές αποφασίζουν, εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για την αγάπη των φίλων του Άρη προς το πρόσωπό του: «Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει δυνατούς φιλάθλους. Είχα πάθει πλάκα στον τελικό Κυπέλλου στο Καυταντζόγλειο (σ.σ. τον Μάιο του 2008). Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να βοηθήσω την ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».