Λιβάγια: Τον «στέλνουν» στην Τραμπζονσπόρ!

Ισπανική ιστοσελίδα εμφανίζει τον Μάρκο Λιβάγια να έχει φτάσει σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του 

Λιβάγια: Τον «στέλνουν» στην Τραμπζονσπόρ!

Ενώ στην ΑΕΚ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπολογίζεται, εφόσον μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν όταν κι εκπνέει το συμβόλαιο του, ο Μάρκο Λιβάγια, Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του Κροάτη που, μετά από 4 χρόνια, αποφάσισε να μην επεκτείνει την συνεργασία του με την «Ένωση» πέραν του καλοκαιριού.

Κατά την ιστοσελίδα Tintaamarilla ο Βαλκάνιος παρουσιάζεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Από το περασμένο καλοκαίρι, ο τουρκικός Τύπος επέμενε στο φλερτ της ομάδας της Τραπεζούντας με τον 27χρονο άσο και κατά την συγκεκριμένη πληροφόρηση όχι μόνο τον «έψησαν» αλλά θα ήθελαν να τον αποκτήσουν άμεσα.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις της ΑΕΚ φέρεται να παραμένουν υψηλές (πάντα κατά τις ίδιες πηγές...), παρότι το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει δωρεάν και ο Κροάτης φορ θα μετακομίσει στην Τραπεζούντα το προσεχές καλοκαίρι.