Άρης: Συμφώνησε με Αλ Τάμαρι - Είπε το «ναι» η Λέβουεν!

Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλ Τάμαρι, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης συμφώνησε με τον Ιορδανό επιθετικό και πιέζει τη Λέουβεν για να «κλείσει» ο δανεισμός του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Βέλγοι πείστηκαν να πουν το «ναι». 

Άρης: Συμφώνησε με Αλ Τάμαρι - Είπε το «ναι» η Λέβουεν!

Η περίπτωση του Αλ Τάμαρι επέστρεψε για τον Άρη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Ιορδανό επιθετικό και πιέζουν την Λέουβεν για να επέλθει η συμφωνία, ώστε να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του παίκτη!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Βέλγοι πείστηκαν να πουν το «ναι» στον Άρη, με τον 24χρονο στράικερ να είναι πλέον ένα βήμα από το να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ακόμα μία καλή κίνηση για την επιθετική γραμμή του Άρη, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά καθώς προηγήθηκε και η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, δείγμα της θέλησης που υπάρχει στην ΠΑΕ για μία καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όλα αυτά λοιπόν, τέσσερις ημέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με τις πηγές από την Θεσσαλονίκη να αναφέρουν πως ο κόουτς της ομάδας, Άκης Μάντζιος είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα, Θεόδωρο Καρυπίδη και του εξέφρασε την επιθυμία να προστεθεί ένας ακόμη παίκτης που να αγωνίζεται πίσω από τον φορ αλλά και σε όλο το πλάτος της επίθεσης