Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Πάμπλο Γκαρσία: «Το αποτέλεσμα πονάει, πονάει πολύ, θέλουμε το Κύπελλο» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε και στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0. Στόχος είπε είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Πάμπλο Γκαρσία: «Το αποτέλεσμα πονάει, πονάει πολύ, θέλουμε το Κύπελλο» (vid)

Στα ατομικά λάθη που στοίχισαν στο ματς, αλλά και τους στόχους που θέτει από εδώ και πέρα, στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του στο PAOK TV:

«Είδαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, αλλά πληρώσαμε ξανά τα ατομικά λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Δεν θα κρυφτώ. Το αποτέλεσμα πονάει. Πονάει πολύ. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Όταν χάνεις πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου, να κρατάς το καθαρό μυαλό. Αυτό είναι και ένα θέμα εμπειρίας, να μπορείς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Αυτό το κατακτάς με το πέρασμα των χρόνων. Μία ομάδα όταν είναι μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας γκολ χωρίς να το αξίζει στην πρώτη φάση που κάνει, γίνεται ακόμη καλύτερη στη συνέχεια και μπορεί να κυκλοφορήσει αλλιώς τη μπάλα.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να μειώσουμε τη βαθμολογική διαφορά από την κορυφή. Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά ακόμη και αυτά πρέπει κάτι να μάθουμε. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ξεκάθαρο στόχο του κυπέλλου, που θέλουμε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε».