Ολυμπιακός: Η καλύτερη απάντηση δόθηκε στο χορτάρι

Η απάντηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον Πάμπλο Γκαρσία και ο φανταστικός Ελ Αραμπί που σκοράρει και μοιράζει ασίστ.

Ολυμπιακός: Η καλύτερη απάντηση δόθηκε στο χορτάρι

Μετά το 1-1 της Τούμπας ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να υποβαθμίσει το προβάδισμα του Ολυμπιακού στη βαθμολογία. Οι Θεσσαλονικείς επιδόθηκαν σε δηλώσεις που τσίτωσαν τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και εκείνοι από την πλευρά τους βάλθηκαν δώσουν ηχηρή απάντηση.

Απέφυγαν τα λόγια όλες αυτές τις ημέρες, αλλά μεταξύ τους δεν σταματούσαν να το συζητούν. Τους ενόχλησε πολύ και ήθελαν να απαντήσουν στον Πάμπλο Γκαρσία. Οι ποδοσφαιριστές πέρα από την ποιότητα που ξεδίπλωσαν απλόχερα στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» έβγαλαν και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Αυτό ίσως να είναι το σημαντικότερο για μία ομάδα που βρίσκεται τόσο μπροστά στη βαθμολογία.

Οι Πειραιώτες απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στον Γκαρσία και στον ΠΑΟΚ. Τον νίκησαν με 3-0, τον άφησαν πίσω τους 15 βαθμούς και τον βύθισαν στα προβλήματα του. Η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα πολύ καλό ματς και έδειξε να είναι αρκετά καλά διαβασμένη και αφοσιωμένη στην τακτική της. Ήξερα πως θα χτυπήσει τους Θεσσαλονικείς και το έκανε σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ήταν μαγικό.

Πάντως αν πρέπει να σταθούμε σε ένα πρόσωπο θα το κάνουμε για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε σκόραρε, αλλά το σημαντικότερο που κάνει είναι τα δύο γκολ που έφτιαξε. Το δοκάρι του Βρουσάι του στέρησε να χρεωθεί δύο ασίστ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Ο τρόπος που κράτησε τη μπάλα ο Ελ Αραμπί στο γκολ του Καμαρά είναι εντυπωσιακός. Ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους κατάφερε να τους βγάλει από πάνω του και να περάσει την πάσα στον Αφρικανό. Κάτι παρόμοιο έκανε και στο γκολ του Βρουσάι, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευτυχισμένος που έχει αυτόν τον παίκτη στο ρόστερ του.