Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, οι αντίπαλοι αγνοούνται!

Με τον Ολυμπιακό τα έχουμε ζήσει όλα; Όχι φυσικά. Έφτασε και η βραδιά για να πανηγυρίσει πρωτάθλημα Γενάρη μήνα (!) δυστυχώς χωρίς τον κόσμο του.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, οι αντίπαλοι αγνοούνται!

Ειλικρινά, την ώρα που ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης σφύριζε για τελευταία φορά, πόσοι από τους φίλους του Ολυμπιακού, δεν σκέφτηκαν: «Τι κρίμα να μην είμαι μέσα τώρα στο ναό και να γιορτάσω ένα πρωτάθλημα Γενάρη μήνα».

Η αλήθεια είναι πως στο αποψινό...σκηνικό το μοναδικό μελανό σημείο είναι αυτό. Η...αναγκαστική απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, που θα έδινε άλλη χάρη στην αναμέτρηση και σίγουρα άλλη ώθηση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Ολυμπιακό που είναι εδώ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που αγνοούνται...

Διαφωνείτε; Μέσα σε έναν μήνα, φιλοδώρησε με έξι γκολ ΑΕΚ (3-0) και ΠΑΟΚ (3-0), τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αλλάξει προπονητή και πήγαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με άλλο...αέρα και οι «ασπρόμαυροι» έκαναν λόγο για ισάξιες ομάδες.

Ναι, ο Σα είναι ισάξιος με τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Τσιντώτα.

Ναι, ο Σεμέδο είναι ισάξιος με τους Βαρέλα, Σβάρνα, Χνιντ.

Ναι, ο Εμβιλά είναι ισάξιος με τους Αουγκούστο, Σιμόες, Γαλανόπουλο.

Ναι, ο Φορτούνης είναι ισάξιος με τους Ουάρντα, Μάνταλο.

Ναι, ο Ελ Αραμπί είναι ισάξιος με Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι και Κρμνέντσικ.

Ναι, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ισάξιος με τους Μανόλο Χιμένεθ, Πάμπλο Γκαρσία.

ΟΧΙ, φυσικά δεν είναι και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ουρουγουανός προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πριν από δυο εβδομάδες έκανε λόγο για ισάξιες ομάδες και σήμερα αμέσως μετά την τριάρα έλεγε πως ο Μαρτίνς είναι 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό και εκείνος 2,5 μήνες.

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι δεν έχει αντίπαλο. Είναι η ομάδα που έχει πλάνο, όραμα και διοίκηση, κόσμο που διψούν για τίτλους, διακρίσεις, γκολ και Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Το αποψινό 3-0 λοιπόν δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, να προετοιμάσουν όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα για τις δυο αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν.

Γιατί μην ξεχνάτε την ώρα που όλοι αγνοούνται, ο Ολυμπιακός συνεχίζει και στην Ευρώπη!