Μαρτίνς: «Είμαστε πλήρεις κι όταν λείπει ο Α ή ο Β παίκτης» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιβλητική νίκη και εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μαρτίνς: «Είμαστε πλήρεις κι όταν λείπει ο Α ή ο Β παίκτης» (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως: «Πραγματικά στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε, βρήκα τα δυνατά μας σημεία και μας δυσκόλεψε. Απειλούσε ψηλά και ήταν τα λεπτά που θα μπορούσε να μας βλάψει.

Στη συνέχεια ανεβήκαμε και το παιχνίδι γύρισε υπέρ μας. Στο δεύτερο ήταν ισορροπημένο, εμείς είχαμε τον έλεγχο, ευκαιρίες είχαν και οι δυο. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτελεσματικός, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες".

Για την αγκαλιά με τους συνεργάτες του με το τέλος: "Ήταν ένας πανηγυρισμός όπως κάνουμε μετά από κάθε ματς. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Πανηγυρίζουμε όπως κάνουμε μετά από κάθε ματς".

Για την ποιότητα της ομάδας: "Έχουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε πλήρεις κι ακόμη όταν λείπει ο Α ή ο Β ποδοσφαιριστής έχουμε παίκτες να τους αντικαταστήσουμε. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα".

Για το αν έχει κριθεί ο τίτλος: "Όχι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Τα πράγματα είναι ανοικτά για όλους. Παίξαμε απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικιτή του τίτλου, παίξαμε πολύ σοβαρά. Όπως παίζουμε κόντρα σε κάθε ομάδα".

Επέστρεψε για δηλώσεις ο Γκαρσία: «Ο Μαρτίνς 2,5 χρόνια, εγώ 2,5 μήνες»

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0: Κριτική παικτών: Όλοι ήταν υπέροχοι