Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Γκαρσία (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον προπονητή των «ασπρόμαυρων», Πάμπλο Γκαρσία να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το πέρας του αγώνα. 

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Γκαρσία (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ με σκόρερ τους Ελ Αραμπί (είχε και δύο ασίστ), Καμαρά και Βρουσάι, είχε τρία δοκάρια και πλέον βρίσκεται στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από τον «Δικέφαλο του βορρά», μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Επέστρεψε για δηλώσεις ο Γκαρσία: «Ο Μαρτίνς 2,5 χρόνια, εγώ 2,5 μήνες»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία είναι... σκασμένος αφού μετά το πέρας της αναμέτρησης δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova. Δείγμα και της ψυχολογίας στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο.

Θυμίζουμε πάντως πως στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Τούμπα, ο Ουρουγουανός κόουτς είχε πει τα εξής: «Για τη βαθμολογική διαφορά εμείς φταίμε. Δείξαμε ότι το επίπεδο των δύο ομάδων πάνω κάτω είναι το ίδιο. Δείξαμε ότι έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτοι γιατί το αξίζουν. Είναι πρώτοι γιατί κάναμε εμείς λάθη που στοίχισαν βαθμολογικά».

Κάτι που όπως φάνηκε πείσμωσε τους νταμπλούχους Ελλάδας και έδωσαν απαντήσεις!