ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: ΠΑΣ-άς στο Ο.Α.Κ.Α! (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 8 αγωνιστικές επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ (που είχε δύο δοκάρια) στο Ο.Α.Κ.Α 

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: ΠΑΣ-άς στο Ο.Α.Κ.Α! (highlights)

Την παρθενική του νίκη στο 2021 και πρώτη μετά από 8 αγωνιστικές (με συγκομιδή 4 πόντων) πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ο.Α.Κ.Α επί της ΑΕΚ.

Το 2-0 ήταν προϊόν τακτικής υπεροχής των Ηπειρωτών του Αργύρη Γιαννίκη που εξουδετέρωσε όλα τα ατού της αντιπάλου του και την χτύπησε στις αδυναμίες της.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνευσαν καθόλου από την ομάδα του Χιμένεθ και με το πέναλτι του Κριζμάν στο 33' (ανατροπή Παντελάκη από Ινσούα) προηγήθηκαν.

Ήταν το πρώτο τους γκολ μετά από 4 ματς.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη με το μέρος τους στα δοκάρια των Μάνταλου (50') και Ολιβέιρα (64') αλλά αφού προειδοποίησαν με τον Ζαν Μπατίστ Λεό (που απώλεσε κραυγαλέα ευκαιρία) σιγούρεψαν το τρίποντο με τον Γάλλο στο 87'.

Και υποχρέωσαν την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα μετά από 5 αγωνιστικές (4 ν. - 1 ισοπ.) και τη δεύτερη εντός έδρας (μετά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-2

Γήπεδο ΟΑΚΑ (Σπύρος Λούης)

Σκόρερ: 33’ (πεν.) Κρίζμαν, 89’ Λέο Μπαπτίστ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας).

Κίτρινες κάρτες: Iνσούα. Τσιγκρίνσκι -– Κάργας, Οικονομόπουλος, Λοντίγκιν, Ελευθεριάδης.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης - Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46’ Λόπες) – Σιμάνσκι (75’ Μαχαίρας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (46’ Μάνταλος) – Γκαρσία (70’ Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46’ Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Οικονομόπουλος (77’ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν – Σιόντης (λ. τρ .26’ Λιάσος) 0, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63’ Σάλιακας) - Λέο Μπατίστ, Κρίζμαν (63’ Παμλίδης).