Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια»

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και η ομάδα του έφτασε στην επιτυχία.

Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο επικρατώντας με σκορ 2-0 της ομάδας της Μαγνησίας. Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα με τον Βόλο και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για το ματς: «Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι τόσο καλό, λίγο πιο αδύναμο θα το χαρακτήριζα καθώς δεν είχαμε μπει στο... πνεύμα του ματς. Ισως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας να μας εμπόδιζε στην αρχή, αλλά καταφέραμε και την ξεπεράσαμε. Δεν μιλήσαμε για τακτική, αλλά για νοοτροπία στο ημίχρονο».

Για τους παίκτες του: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια. Τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου και έτσι καταφέραμε να δείχνουμε πως δεν παίζαμε με λιγότερο παίκτη».

Για την επόμενη ημέρα: «Θα φτάσουμε στην... Αθήνα. Θα κοιτάξουμε να συγκροτηθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μια κόπωση, αλλά αυτή είναι η ίδια για όλες τις ομάδες. Δεν έχω την τέλεια φιλοσοφία, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κυνηγήσω η ομάδα μου να παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στην αντίπαλη ομάδα».