Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό, έχει τρομερή ποιότητα ο Καγκάβα» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό, έχει τρομερή ποιότητα ο Καγκάβα» (vid)

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 19:30 ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να μην αυξηθεί και άλλο η διαφορά από την ομάδα του Πειραιά. Με αφορμή το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Άντριγια Ζίβκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα στοιχεία που κρατάει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός πως η ομάδα πίεσε ψηλά, ρίσκαρε επιθετικά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θέλουμε. Κάναμε καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να είχαμε κερδίσουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό, παίξαμε λίγο καιρό πριν. Είναι καλή ομάδα, εμείς όμως θα πάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε σε οποιαδήποτε έδρα κι αν παίξουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως αύριο θα κάνουμε καλό παιχνίδι και θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τον Καγκάβα: «Είναι ένα πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έχει δείξει την αξία του, ένα μεγάλο όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει τρομερή ποιότητα, πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ και θα μας δώσει πολλά».