Η φημολογία για Ολυμπιακό και Λιβάγια

Η αντίδραση που είχαν στον Ολυμπιακό για τις φήμες που προέκυψαν και τους έμπλεξαν με το θέμα του Μάρκο Λιβάγια.

Η φημολογία για Ολυμπιακό και Λιβάγια

ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια δεν βρήκαν τη χρυσή τομή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους "κιτρινόμαυρους" ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και χθες (25/1) απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΑΕΚ.

Από εκείνη τη στιγμή αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την άρνηση του Λιβάγια να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον Κροάτη επιθετικό.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα. Οι Πειραιώτες ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον 27χρονο επιθετικό της ΑΕΚ δεν λένε τίποτα. Από τον Πειραιά δεν προέκυπτε ότι ασχολούνται με τον Κροάτη.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένας παίκτης που στον Ολυμπιακό τον έχουν σε εκτίμηση όπως έχουν κάθε καλό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μέχρι εκεί, όμως και τίποτα παραπάνω δεν υπάρχει για το θέμα του Κροάτη επιθετικού που η φημολογία των τελευταίων ωρών ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει εμπλακεί στην υπόθεση με την ΑΕΚ. Στον Πειραιά εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να νικήσουν τον ΠΑΟΚ και να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ.