Λαμία: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Απόλλωνα

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις της Λαμίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «εκλεκτοί» του Μιχάλη Γρηγορίου

Λαμία: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Απόλλωνα

Ματς χωρίς επιστροφή για τη Λαμία το αυριανό (27/1) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Βόλο, Παναιτωλικό, θέλει το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για να ξεπεράσει την ΑΕΛ και να την αφήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, χωρίς να υπάρχουν απρόοπτα. Επιστρέφει φυσικά ο Ντέλετιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στο εκτός έδρας με τον Βόλο.

Εκτός είναι ο Μπα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα την προηγούμενη Κυριακή από το ματς με τον Παναιτωλικό. Σταθερά εκτός οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Τσούκαλος, Μπουλούλης και Χατζηστραβός. Ο Τζέιμς θα είναι έτοιμος από την επόμενη αγωνιστική αφού μόλις τη Δευτέρα ανακοινώθηκε.

Η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Τέλος ο Ζιούλης που πάει Χανιά

Στο μεταξύ λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ με τον Άγγελο Ζιούλη. «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, Άγγελο Ζιούλη.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Λαμίας.

Όλα δείχνουν πως ο Άγγελος Ζιούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων στην Super League 2.