Άρης - ΑΕΛ 1-0: «Κεφάλι»α με Ροζ (highlights)

Ο Άρης επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα αυριανά (27/1) αποτελέσματα των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Ο Ροζ, με κεφαλιά, στο 30' το...χρυσό γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου

Άρης - ΑΕΛ 1-0: «Κεφάλι»α με Ροζ (highlights)

Ο Άρης κέρδισε 1-0 την ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ, έφτιαξε φάσεις, σκόραρε από μια στημένη μπάλα στο 30’ με τον Ροζ αλλά το 2-0 που...έψαξαν οι «κίτρινοι» δεν ήρθε απέναντι στην κακή επιθετικά και χθες ομάδα της Λάρισας.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛ ανέβασε τις γραμμές της αλλά παρουσίασε ζητήματα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων. Προσπάθησε κυρίως από μακρινές μπαλιές ή από στημένες φάσεις, να απειλήσει αλλά τίποτα παραπάνω.

Ο Άρης στο δεύτερο 45λεπτο, κατέβασε ταχύτητα, δεν είχε καλές συνεργασίες στην επίθεση, οι αλλαγές δεν βοήθησαν αλλά σημασία έχει για την ομάδα του Μάντζιου είναι πως πήρε το «τρίποντο» ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα αποτελέσματα των ΑΕΚ (εντός με ΠΑΣ Γιάννινα), ΠΑΟΚ (εκτός με Ολυμπιακό).

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΑΡΗΣ – ΑΕΛ 1-0

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Σκόρερ: 30’ Ροζ

Κίτρινες: Μπερτόλιο, Πινακάς, Κολομπίνο, Ιωάννου, Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν (70’ Σάκιτς), Ρoζ, Δεληζήσης, Ιωάννου – Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια) – Μπερτόλιο (88' Κάτσε), Γκάμα (69’ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι (19’ λ. τρ. Μάνος)

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς – Καρανίκας (90' Νούνιτς), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ – Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς) – Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (83' Γλυνός), Τρούγιτς (65’ Ακούνια) – Ντουρμισάι