Χωρίς Ντρέγκερ, Σωκράτη η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές. Έμεινε ξανά εκτός ο Ντρέγκερ και φυσικά ο Σωκράτης.

Χωρίς Ντρέγκερ, Σωκράτη η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Τετάρτη (19:30, NS1) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη με τους Θεσσαλονικείς θέλοντας όσο τίποτα άλλο τη νίκη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Για πρώτη φορά προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Εκτός αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε και πάλι τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του ούτε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκτός είναι και ο Μάξι Λοβέρα, για τον οποίο υπάρχει η φημολογία ότι θα πάει στη Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο Ούγκο Κάιπερς επίσης δεν είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε τον Βασίλη Σουρλή, τον Ηλία Καραργύρη και τον Φελίπε Μπρούνο.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.